LA 17.1.

Nashville Predators - Washington Capitals, merkki 1, kerroin 2,09 Veikkaushuone
Nashville Predators - Washington Capitals ML, merkki 1, kerroin 1,59 Veikkaushuone

Jääkiekon NHL:ää, kierroksen huippuottelussa kohtaavat Nashville Predators ja Washington Capitals. Läntisen konferenssin kärjessä oleva Nashville Predators lukeutuu alkukauden parhaimpiin yllättäjiin, mutta toisaalta huonosti ei ole mennyt toisessa konferenssissa myöskään Washington Capitalsilla. Vierasjoukkue on itäisen konferenssin kuudes. Lähtökohtaisesti Nashville Predators on etenkin kotonaan tällä hetkellä sellaisessa pelivireessä, että voittoja tulee hurjalla tahdilla. Viisi edellistä kotiottelua ovat tuottaneet Nashville Predatorsille yhtä monta voittoa. Edellisessä kotiottelussaan he voittivat Vancouver Canuksin vaatimattomasti maalein 5-1.

Washington Capitals lukeutuu isossa kuvassa itäisen konferenssin parhaimpiin vierasjoukkueisiin, mutta viime vierasotteluissa he eivät ole pystyneet montaa voittoa nappaamaan. Kolme edellistä vieraskamppailua ovat tuottaneet Washington Capitalsille vain yhden voiton. Vierasjoukkueen lähtökohdat eivät muutenkaan ole parhaat, sillä heillä on tähän kamppailuun vähemmän lepoaikaa kuin Nashville Predatorsilla. Kotonaan Washington Capitalsilla on menossa useamman ottelun voittoputki, mutta vieraissa tulokset eivät viime otteluissa ole lainkaan olleet samaa luokkaa.

Molemmat joukkueet ovat tällä hetkellä erinomaisessa pelivireessä, mutta Nashville Predators on kotonaan ollut niin vakuuttava, että lähdemme kotivoitosta liikenteeseen. Jos tämä ottelu pelattaisiin Washington Capitalsin kotijäällä, tilanne olisi toinen, mutta koska Washington Capitals ei ole vieraissa pystynyt samanlaisiin suorituksiin kuin kotiotteluissa, nostamme Nashville Predatorsin vetokupongille mukaan. Loppuun todetaan, että vierasjoukkue kärsii edelleen loukkaantumisongelmista. Sivussa heiltä ovat esimerkiksi Nate Schmidt, Eddie Pasquale, John Erskine ja Aaron Volpatti. Kotijoukkueelta sivussa lienevät Pekka Rinne, Eric Nystrom ja Ryan Ellis.

 Panossuositus: 6/10 Veikkaushuoneen kertoimilla 2,09 ja 1,59
NAPPAA PELIRAHAA JOPA 100 EUROA!
https://www.veikkaushuone.com/kampanjat/talletusbonus?tracker=a_10060b_686c_

Tämän blogin suosituimmat tekstit

MA 23.2.

LA 14.3.

Casinoita joilla parhaat bonukset! Top-10 * päivittyy*