KE 28.1.

Columbus Blue Jackets - Washington Capitals, merkki 2, kerroin 2,07 Veikkaushuone
Columbus Blue Jackets - Washington Capitals ML, merkki 2, kerroin 1,54 Veikkaushuone

Jääkiekon NHL:n ottelutarjontaa, Columbus Blue Jackets isännöi vieraaksi saapuvaa Washington Capitalsia. Maailman kovin kiekkoliiga palaa Suomen aikaa ensi yönä lyhyeltä tauolta. Itäisessä konferenssissa Columbus Blue Jackets on tällä hetkellä sijalla 13., kun taas Washington Capitals löytyy samasta konferenssista seitsemänneltä sijalta. Washington Capitalsilla on huomattavasti enemmän potentiaalia ja ratkaisuvoimaa kuin Columbus Blue Jacketsilla ja näyttääkin vahvasti siltä, että kotijoukkueen kausi tulee runkosarjaan päättymään. Nicklas Bäckström ja Aleksandr Ovechkin eivät esittelyjä kaipaa. Columbus Blue Jacketsin kaksi parasta pistemiestä ovat 25. parhaan pistemiehen joukossa, mutta heidän takanaan ratkaisuvoimaa ei ole löytynyt.

Columbus Blue Jackets on edellisestä seitsemästä ottelustaan hävinnyt viisi ja muutenkin tuntuu vahvasti siltä, että kotijoukkueen mahdollisuudet pudotuspelipaikkaan oikeuttavaan sijoitukseen on vähintäänkin hyvin epärealistista. Columbus Blue Jackets ei ole pystynyt pelaamaan tasaisesti, vaan kotijoukkue on voittojen jälkeen kokenut liian usein tappion tai suurempiakin tappioputkia. Kolme edellistä kotiottelua ovat tuottaneet Columbus Blue Jacketsille yhtä monta tappiota. Voimmekin näin ollen todeta, että heidän kotietunsa ei ole ollut merkittävä.

Molemmilla joukkueilla on paljon loukkaantumisia, mutta pahempi tilanne on ehdottomasti Columbus Blue Jacketsilla. Sivussa kotijoukkueelta ovat Sergei Bobrovski, Jeremy Morin, Boone Jenner, Brian Gibbons, Nathan Horton, Ryan Murray ja Arten Anisimov. Washington Capitalsin loukkaantumislistalta voisi mainita John Erskinen, Nate Schmidtin ja Eddie Pasqualen. Vaikka Washington Capitals lähti tauolle tappioputkessa, tässä ottelussa vierasvoitto on loistava valinta. Joukkueiden kolmesta edellisestä kohtaamisesta Washington Capitalsilla on alla kaksi voittoa ja myös tässä kamppailussa moni tekijä kääntää vaakaa vierasjoukkueen suuntaan.

Panossuositus: 6/10 Veikkaushuoneen kertoimilla 2,07 ja 1,54
NAPPAA PELIRAHAA JOPA 100 EUROA!
https://www.veikkaushuone.com/kampanjat/talletusbonus?tracker=a_10060b_686c_

Tämän blogin suosituimmat tekstit

MA 23.2.

LA 14.3.

Casinoita joilla parhaat bonukset! Top-10 * päivittyy*