KE 21.1.

Detroit Red Wings - Minnesota Wild, merkki 1, kerroin 1,87 Veikkaushuone
Detroit Red Wings - Minnesota Wild ML, merkki 1, kerroin 1,45 Veikkaushuone


Jääkiekon NHL:n ottelussa yhteen iskevät Detroit Red Wings ja vastaan asettuva Minnesota Wild. Itäisessä konferenssissa kolmantena oleva Detroit Red Wings lähtee tähän otteluun selkeänä ennakkosuosikkina. Minnesota Wildin tilanne toisessa konferenssissa on surkea ja toisekseen vierasjoukkueella on ollut jo pitkään äärimmäisen vaikeaa muutamaa yksittäistä voittoa lukuunottamatta. Minnesota Wildilla on ollut useita viikkoja suuria loukkaantumisongelmia ja edelleen heiltä sivussa ovat muun muuassa Mikael Granlund, Justin Falk, Keith Ballard ja Josh Harding.

Detroit Red Wings on ollut etenkin viime aikoina erinomaisessa pelivireessä. Edellisellä kierroksella kotijoukkue voitti Buffalo Sabresin maalein 6-4. Viisi edellistä ottelua ovat tuottaneet Detroit Red Wingsille neljä voittoa. Itseasiassa Punaiset ovatkin juuri neljän ottelun voittoputkessa. Kahteen edelliseen otteluun he ovat viimeistelleet yksitoista maalia. Tilastojen valossa Detroit Red Wings on yksi itäisen konferenssin parhaimmista kotijoukkueista, joten kotietu on Punaisilla merkittävä. Itäisessä konferenssissa enemmän pisteitä kotiotteluiden osalta on saanut vain Tampa Bay Lightning.

Detroit Red Wingsille on ilmestynyt muutamia uusia loukkaantumisia, mutta toisaalta Minnesota Wildin tilanne on siitäkin huolimatta huomattavasti heikompi. Lähdemme ehdottomasti nostamaan Detroit Red Wingsiä vetokupongille mukaan. Viisi edellistä vierasottelua ovat heille tuottaneet neljä tappiota, joten minnesotalaisten vieraspelaaminen ei paljoa anna syytä juhlaan. Minnesota Wildilla on täysi työ, jos he haluavat pelata keväällä pudotuspelejä.
Panossuositus: 7/10 Veikkaushuoneen kertoimella 1,87 ja 1,45 
NAPPAA PELIRAHAA JOPA 100 EUROA!
https://www.veikkaushuone.com/kampanjat/talletusbonus?tracker=a_10060b_686c_ 

Tämän blogin suosituimmat tekstit

MA 23.2.

LA 14.3.

Casinoita joilla parhaat bonukset! Top-10 * päivittyy*