Tekstit

Näytetään blogitekstit, joiden ajankohta on joulukuuta 7, 2014.

SU 14.12.

Kuva
New York Islanders - Chicago Blackhawks, merkki 2, kerroin 2,22 Veikkaushuone
New York Islanders - Chicago Blackhawks ML, merkki 2, kerroin 1,75 Veikkaushuone

Jääkiekon NHL:n ottelutarjontaa, Suomen aikaa ensi yönä tullaan pelaamaan useita erittäin mielenkiintoisia otteluita. Me otamme käsittelyyn kamppailun New York Islandersin ja Chicago Blackhawksin välillä. Tehdään heti vihjeen alussa yksi asia selväksi: Chicago Blackhawks on tällä hetkellä koko liigan tulikuumin ryhmä. Vierasjoukkue on jo pitkän aikaa kulkenut voitosta voittoon ja myös tässä ottelussa chicagolaisryhmä on vieraissakin jopa selkeä ennakkosuosikki. Kymmenen edellistä ottelua ovat tuottaneet Chicago Blackhawksille yhdeksän voittoa. Vierasjoukkue on tällä hetkellä läntisen konferenssin toisella sijalla ja tätä vauhtia läntisen konferenssin kärjessä oleva Anaheim Ducks saa pian luovuttaa paikkansa vierasjoukkueelle.

New York Islanders oli vielä hetki sitten sitten hienossa pelivireessä, mutta tällä hetkellä kotijoukkue…

LA 13.12.

Kuva
Edmonton Oilers - Anaheim Ducks, merkki 2, kerroin 1,96 Veikkaushuone
Edmonton Oilers - Anaheim Ducks ML, merkki 2, kerroin 1,51 Veikkaushuone

Jääkiekon NHL:n ottelutarjontaa, Anaheim Ducks matkustaa Edmonton Oilersin vieraaksi. Läntisessä konferenssissa Anaheim Ducks on tälläkin hetkellä ensimmäisellä sijalla ja myös tähän otteluun vierasjoukkue lähtee selkeänä ennakkosuosikkina. Anaheim Ducksilla oli hetki takaperin menossa heikompi vaihe, mutta tällä hetkellä Ankkalauman voittaminen tuntuu olevan kovin epärealistista Edmonton Oilersin näkökulmasta katsottuna. Anaheim Ducks on tällä hetkellä viiden ottelun mittaisessa voittoputkessa: Edmonton Oilers hävisi juuri edellisellä kierroksella vieraissa Ankkalaumalle lukemin 2-1. Tilastojen valossa Anaheim Ducks on yksi läntisen konferenssin parhaimmaista vierasjoukkueista, joten Edmonton Oilersin kotietua ei ole syytä pitää merkittävänä - etenkään, kun otetaan huomioon, että Edmonton Oilers on ollut kotonaan suorastaan umpisurkea. Lähtöko…

PE 12.12.

Kuva
Boston Bruins - Chicago Blackhawks, merkki 2, kerroin 2,37 Veikkaushuone
Boston Bruins - Chicago Blackhawks ML, merkki 2, kerroin 1,72 Veikkaushuone

Jääkiekon NHL:n ottelutarjontaa, Boston Bruins ja Chicago Blackhawks iskevät yhteen kierroksen mielenkiintoisimmassa ottelussa. Tätä ottelua on varmasti odotettu jo monen jääkiekkofanin toimesta, sillä materialiltaan Boston Bruins ja Chicago Blackhawks ovat tälläkin kaudella NHL:n parhaimmistoa. Valitettavasti Boston Bruins ei ole kuitenkaan pystynyt pelaamaan lainkaan omalla tasollaan, sillä kotijoukkueen tilanne on huono. Itäisessä konferenssissa Boston Bruins on tällä hetkellä vasta seitsemäntenä ja viime aikoina kotijoukkueen pelivire on ollut vaatimaton. Edellisellä kierroksella Boston Bruins voitti vieraissa Arizona Coyotesin lukemin 2-5, mutta viisi edellistä ottelua ovat tuottaneet kotijoukkueelle varsinaisella peliajalla vain yhden voiton.

Chicago Blackhawks on tällä hetkellä NHL:n kuumin joukkue. Vierasjoukkueen voittaminen on t…

TO 11.12.

Kuva
Detroit Red Wings - Toronto Maple Leafs, merkki 1, kerroin 1,87 Veikkaushuone
Detroit Red Wings - Toronto Maple Leafs ML, merkki 1, kerroin 1,45 Veikkaushuone

Jääkiekon NHL:n ottelutarjontaa, Toronto Maple Leafs matkustaa testaamaan Detroit Red Wingsin päivän vireen. Suomen aikaa ensi yönä tullaan pelaamaan kahden ottelun mittainen kierros. Detroit Red Wingsin ja Toronto Maple Leafsin välisessä ottelussa mielenkiintoa riittää, sillä molemmat joukkueet ovat viime aikoina olleet hienossa pelivireessä. Detroit Red Wings on edellisestä viidestä ottelustaan saalistanut neljä voittoa, Toronto Maple Leafs on yltänyt samaan saavutukseen. Toronto Maple Leafsin kohdalla on kuitenkin todettava, että vaikka kotonaan Siniset ovat olleet vahvoja, vieraissa homma ei ole toiminut yhtä hyvin. Suomeksi sanottuna Toronto Maple Leafs on pelannut viisi edellistä ottelua kotonaan, joten pelivire vierasotteluiden kohdalla on Sinisten kohdalla kysymysmerkkinä.

Detroit Red Wingsillä menee tällä hetkellä lyhy…

KE 10.12.

Kuva
New Jersey Devils - Chicago Blackhawks, merkki 2, kerroin 1,91 Veikkaushuone
New Jersey Devils - Chicago Blackhawks ML, merkki 2, kerroin 1,47 Veikkaushuone

Jääkiekon NHL:n ottelussa yhteen iskevät New Jersey Devils ja vieraaksi saapuva Chicago Blackhawks. Suomen aikaa tulevana yönä tullaan pelaamaan useita mielenkiintoisia otteluita, joten seurattavaa riittää. Lähtökohtaisesti New Jersey Devils lähtee kotonaankin selkeänä altavastaajana kamppailuun Chicago Blackhawksia vastaan. Tällä hetkellä Chicago Blackhawks on mahdollisesti koko liigan kuumin joukkue. Viisi edellistä ottelua ovat tuottaneet vierasjoukkueelle yhtä monta voittoa. Tilannetta voidaan katsoa myös suuremmassakin kuvassa: Kymmenestä edellisestä ottelustaan Chicago Blackhawks on saalistanut peräti yhdeksän voittoa! Näin ollen voimme todeta, että vierasjoukkue on tällä hetkellä äärimmäisen vaikeasti voitettavissa.

New Jersey Devils voitti edellisellä kierroksella Carolina Hurricanesin vieraissa lukemin 1-2, mutta valitett…

TI 9.12.

Kuva
St.Louis Blues - Florida Panthers, merkki 1, kerroin 1,80 Veikkaushuone

Jääkiekon NHL:n ottelutarjontaa, Florida Panthers matkustaa testaamaan St.Louis Bluesin päivän pelivireen. Suomen aikaa ensi yönä tullaan pelaamaan kaiken kaikkiaan kolmen ottelun mittainen kierros. St.Louis Blues lähtee kotiotteluunsa Florida Panthersia vastaan selkeänä ennakkosuosikkina. Läntisessä konferenssissa St.Louis Blues on tällä hetkellä viidentenä, kun taas Florida Panthers löytyy itäisestä konferenssista sijalta yhdeksän. Joukkueiden välinen piste-ero on seitsemän pistettä kotijoukkueen eduksi. Florida Panthers on viime aikoina esiintynyt erittäin pirteästi, mutta valitettavasti vierasjoukkue on kokonaisuutta ajatellen todella epätasainen ja ailahtelevaisesti pelaava ryhmä: Tasaisuutta ei tunnu löytyvän. Florida Panthersilla on voitto allaan, sillä vierasjoukkue voitti edellisellä kierroksella kotonaan Buffalo Sabresin maalein 3-2, mutta tässä ottelussa vastustajan taso tulee olemaan täysin toista luok…

MA 8.12.

Kuva
Edmonton Oilers - San Jose Sharks, merkki 2, kerroin 2,05 Veikkaushuone
Edmonton Oilers - San Jose Sharks ML, merkki 2, kerroin 1,58 Veikkaushuone

Jääkiekon NHL:n ottelutarjontaa, San Jose Sharks matkustaa vierasotteluun testaamaan Edmonton Oilersin päivän pelivireen. Läntisessä konferenssissa Edmonton Oilers on tälläkin hetkellä viimeisenä, kun taas San Jose Sharksin sijoitus samassa konferenssissa on kahdeksas. Tähän otteluun on helppoa nimetä vain yksi ennakkosuosikki ja se on San Jose Sharks. Vierasjoukkueen kausi ei ole toistaiseksi sujunut lainkaan odotetulla tavalla, mutta tässä ottelussa Hailauman mahdollisuudet täyteen pistepottiin ovat erinomaiset. Edmonton Oilers ei ole pystynyt keräämään vielä edes kahtakymmentä pistettä runkosarjan otteluistaan ja se kertookin paljon kotijoukkueen tilanteesta. Edmonton Oilers on edellisestä viidestä ottelustaan hävinnyt jokaisen. Tilastojen valossahan Sinioranssit ovat läntisen konferenssin surkein kotijoukkue. Viisi edellistä kotiottelua…

SU 7.12.

Kuva
Winnipeg Jets - Anaheim Ducks, merkki 2, kerroin 2,22 Veikkaushuone
Winnipeg Jets - Anaheim Ducks ML, merkki 2, kerroin 1,68 Veikkaushuone

Jääkiekon NHL:n ottelussa yhteen iskevät Winnipeg Jets ja vieraaksi saapuva Anaheim Ducks. Läntisessä konferenssissa Winnipeg Jets on tällä hetkellä yhdeksäntenä. Anaheim Ducks löytyy puolestaan saman konferenssin ensimmäiseltä sijalta. Tähän otteluun Anaheim Ducks lähtee vieraissakin ennakkosuosikkina, vaikka loukkaantumisia Ankkalaumalla edelleen riittää. Anaheim Ducks on viime aikoina joutunut kärsimään suurista loukkaantumisongelmista, mutta kolmeen edelliseen otteluun yhtä monta voittoa kertovat siitä, että ratkaisuvoimaa Ankkalaumalta löytyy. Kahteen edelliseen otteluun peräti yhdeksän tehtyä maalia on kaiken kaikkiaan loistava suoritus, kun otetaan vierasjoukkueen poisaolijat huomioon. Anaheim Ducks on osoittanut omaavansa ratkaisuvoimaa useasta kentästä.

Winnipeg Jets lähtee kotiotteluun Anaheim Ducksia vastaan voitto allaan, sillä edellise…