Tekstit

Näytetään blogitekstit, joiden ajankohta on marraskuuta 23, 2014.

SU 30.11.

Kuva
San Jose Sharks - Anaheim Ducks, merkki 1, kerroin 2,11 Veikkaushuone ***
San Jose Sharks - Anaheim Ducks ML, merkki 1, kerroin 1,59 Veikkaushuone ***

Jääkiekon NHL:n ottelutarjontaa, Suomen aikaa ensi yönä pelataan muutamia huippumielenkiintoisia otteluita ja San Jose Sharksin sekä Anaheim Ducksin välinen kamppailuista on yksi tähän kategoriaan kuuluvista otteluista. San Jose Sharks ja Anaheim Ducks ovat materiaaliltaan huippulaadukkaita, mutta valitettavasti Anaheim Ducksin kannalta valtavat loukkaantumisongelmat ovat syömässä parasta terää vierasjoukkueen tekemisestä. Vierasjoukkueen loukkaantumislista on edelleen karmeaa katsottavaa: Sivussa ovat esimerkiksi Clayton Stoner, Dany Heatley, John Gibson, Ben Lovejoy, Stefan Noesen ja Sheldon Shouray. Anaheim Ducks hävisikin edellisellä kierroksella Chicago Blackhawksille 1-4 maalein.

San Jose Sharks on varmasti kotonaan äärimmäisen ärsytetty ja näyttöhaluinen, sillä viime kotiottelut eivät ole tuloksellisesti menneet missään tapauks…

LA 29.11.

Kuva
Pittsburgh Penguins - Carolina Hurricanes urricanes, merkki 1, kerroin 1,66 Veikkaushuone ****

Jääkiekon NHL:n ottelutarjontaa, Carolina Hurricanes matkustaa Pittsburgh Penguinsin vieraaksi. Suomen aikaa ensi yönä pelataan kaiken kaikkiaan yli kymmenen ottelua, joten seurattavaa riittää. Pittsburgh Penguinsin ja Carolina Hurricanesin välisessä ottelussa on vain yksi selkeä ennakkosuosikki ja se on kotijoukkue. Pittsburgh Penguins on loistavan materiaalinsa ansiosta etenkin kotonaan äärimmäisen vaikeasti voitettavissa - etenkin, kun otetaan huomioon, että Carolina Hurricanesin vieraspelaaminen on kaikkea muuta kuin tehokasta. Carolina Hurricanes on edellisestä viidestä vierasottelustaan saalistanut ainoastaan yhden voiton. Itäisessä konferenssissa Carolina Hurricanes on viimeisten joukkueiden joukossa, joten kaiken kaikkiaan vierasjoukkueen lähtökohdat tähän otteluun ovat vaikeat.

Pittsburgh Penguins omaa täysin eri tavalla ratkaisuvoimaa kuin Carolina Hurricanes. Pistepörssin kymmenen…

PE 28.11.

Kuva
Nashville Predators - Edmonton Oilers, merkki yli 5,5 maalia, kerroin 2,06 Veikkaushuone ***

Jääkiekon NHL:n ottelutarjontaa, Suomen aikaa ensi yön ainoassa ottelussa yhteen iskevät Nashville Predators ja vastaan asettuva Edmonton Oilers. Tässä ottelussa on vain yksi ennakkosuosikki ja se on Nashville Predators, mutta me kiinnitämme katseemme yli 5,5 maalimäärään. Lähtökohtaisesti Nashville Predatorsin ja Edmonton Oilersin välinen kohtaaminen saattaa olla hyvinkin runsasmaalinen. Nashville Predators on edellisestä viidestä ottelustaan saalistanut peräti neljä voittoa, vaikkakin kaksi niistä ovat tulleet vasta jatkojen päätteeksi. Kaiken kaikkiaan Nashville Predators on tällä hetkellä loistavassa pelivireessä, kun taas Edmonton Oilers on syvällä. Vierasjoukkueen tekemisessä on paljon puutteita: Viiteen edelliseen otteluun Edmonton Oilersille ollaan viimeistelty lähes kaksikymmentä maalia.

Nashville Predators on kotonaan vakuuttanut, kun taas Edmonton Oilersin tilanne on karmea, mutta s…

KE 26.11.

Columbus Blue Jackets - Winnipeg Jets, merkki yli 5,5 maalia, kerroin 2,04 Veikkaushuone ***

Jääkiekon NHL:n ottelutarjontaa, Winnipeg Jets matkustaa vierasotteluun Columbus Blue Jacketsia vastaan. Suomen aikaa tulevana yönä pelataan yhteensä seitsemän ottelun mittainen kierros. Lähtökohtaisesti Columbus Blue Jacketsin ja Winnipeg Jetsin välinen kohtaaminen voi olla hyvinkin runsasmaalinen. Molemmat joukkueet ailahtelevat valtavasti eivätkä kummatkaan joukkueet pysty pelaamaan useita vahvoja otteluita peräkkäin. Edelliseen kahteen otteluun Columbus Blue Jacketsille on viimeistelty seitsemän maalia, joten kotijoukkueen puolustus ei vakuuta millään tavalla. Täysin samaa voidaan sanoa myös Winnipeg Jetsistä, sillä kaksi viimeisintä ottelua ovat tuottaneet vierasjoukkueen maaliverkkoihin peräti kahdeksan maalia.

Columbus Blue Jackets on taistellut viime aikoina suurten loukkaantumisongelmien keskellä. Sivussa kotijoukkueelta ovat edelleen esimerkiksi Fedor Tyutin, Brandon Dubinsky, Ryan M…

TI 25.11.

Boston Bruins - Pittsburgh Penguins, merkki yli 5,5 maalia, kerroin 2,02 Veikkaushuone ***

Jääkiekon NHL:n ottelutarjontaa, kierroksen huippuottelussa yhteen iskevät Boston Bruins ja vieraaksi saapuva Pittsburgh Penguins. Ottelu Boston Bruinsin ja Pittsburgh Penguinsin välillä on sellainen, jota on odotettu. Tiedossa on kaiken kaikkiaan äärimmäisen jännittävä ja mielenkiintoinen kohtaaminen. Boston Bruins tunnetaan erittäin vahvana kotijoukkueena, mutta tässä ottelussa Pittsburgh Penguins omaa täysin realistiset mahdollisuudet voittoon - vaikkakin on syytä todeta, että vierasjoukkueen puolustus on viime otteluissa vuotanut. Tarkemmin sanottuna kahdessa edellisessä ottelussa Pingviineille on tehty peräti kahdeksan maalia. Vierasjoukkueen kannalta erinomainen asia on se, että heillä ei ole loukkaantumisia: Sivussa on ainoastaan Pascal Dupuis.

Boston Bruins on ollut yksi NHL:n vahvimpia kotijoukkueita, mutta toisaalta kotijoukkueen sairaslista on karmeaa katsottavaa ja senpä takia lähtis…

MA 24.11.

Vancouver Canuks - Chicago Blackhawks, merkki 2, kerroin 2,40 Veikkaushuone ***
Vancouver Canuks - Chicago Blackhawks ML, merkki 2, kerroin 1,76 Veikkaushuone ***

Jääkiekon NHL:n ottelutarjontaa, Suomen aikaa ensi yönä pelataan kaiken kaikkiaan kolmen ottelun mittainen kierros. Ensi yön odotetuimmassa kamppailussa yhteen iskevät Vancouver Canuks ja Chicago Blackhawks. Lähtökohtaisesti Chicago Blackhawksia voidaan pitää myös vieraissakin ennakkosuosikkina. Vancouver Canuksin valtava ailahtelevaisuus ei tule todennäköisesti riittämään tässä ottelussa. Varsinaisella peliajalla kotijoukkue on voittanut viidestä edellisestä ottelustaan ainoastaan yhden. Chicago Blackhawks on materiaaliltaan huippulaadukas ja toisekseen vierasjoukkue on huomattavasti tasaisemmin pelaava joukkue verrattuna Vancouver Canuksiin.

Vancouver Canuks ja Chicago Blackhawks ovat loukkaantumisongelmien keskellä, mutta toisaalta Chicago Blackhawks on siitä huolimatta pystynyt nappaamaan voittoja mukavalla tahdilla. Täs…