Tekstit

Näytetään blogitekstit, joiden ajankohta on marraskuuta 9, 2014.

PE 14.11.14

Minnesota Wild - Buffalo Sabres, merkki 2, kerroin 6,00 Veikkaushuone
Minnesota Wild - Buffalo Sabres ML, merkki 2, kerroin 3,75 Veikkaushuone
Minnesota Wild - Buffalo Sabres (+1), merkki 2, kerroin 2,63 Veikkaushuone

Jääkiekon NHL:n ottelutarjontaa, Suomen aikaa tulevana yönä pelataan kaiken kaikkiaan yhdeksän ottelun mittainen kierros. Minnesota Wildin ja Buffalo Sabresin välisessä ottelussa on vain yksi voittajasuosikki, Minnesota Wild, mutta me lähdemme hakemaan tässä kohteessa yllätystulosta. Buffalo Sabresin edellisestä voitosta varsinaisella peliajalla on valtavasti aikaa, mutta surkeasti on mennyt myös Minnesota Wildilla. Kotijoukkue on juuttunut karmeaan tappioputkeen. Neljä edellistä ottelua ovat tuottaneet Minnesota Wildille yhtä monta tappiota. Kotijoukkueen kannalta useat loukkaantumiset eivät helpota tilannetta: Sivussa ovat edelleen esimerkiksi Zach Parise, Matt Cooke, Gustav Olofsson ja Josh Harding.

Buffalo Sabresin vieraspelaamisesta ei ole toistaiseksi jäänyt tulevi…

TO 13.11.14

Anaheim Ducks - Los Angeles Kings, merkki 2, kerroin 2,55 Veikkaushuone
Anaheim Ducks - Los Angeles Kings ML, merkki 2, kerroin 1,87 Veikkaushuone

Jääkiekon NHL:n ottelutarjontaa, Suomen aikaa ensi yönä pelataan kaiken kaikkiaan kahden ottelun mittainen kierros. Erittäin mielenkiintoisessa ja jännittävässä ottelussa Los Angeles Kings matkustaa testaamaan Anaheim Ducksin päivän vireen. Tiedossa on monestakin näkökulmasta katsottuna mielenkiintoinen kohtaaminen. Anaheim Ducks on etenkin kotonaan äärimmäisen vaikeasti voitettavissa, mutta tällä kerralla vaaka kallistuu Los Angeles Kingsin suuntaan. Anaheim Ducks ei ole pystynyt edelliseen kolmeen otteluun saalistamaan varsinaisella peliajalla voittoakaan, kun taas kolme edellistä kamppailua ovat varsinaisella peliajalla tuottaneet Los Angeles Kingsille kaksi voittoa. Anaheim Ducks on päässyt pelaamaan kolme edellistä ottelua kotonaan, mutta Ankkalauma on järjestäen hävinnyt vastustajille tiukat taistelut.

Anaheim Ducks kärsii tällä hetk…

11.11.2014

St.Louis Blues - Buffalo Sabres, merkki alle 5,5 maalia, kerroin 1,51 Veikkaushuone

Jääkiekon NHL:n ottelutarjontaa, Suomen aikaa ensi yönä pelataan kaiken kaikkiaan yhdentoista ottelun mittainen kierros. Buffalo Sabres matkustaa ennakolta vähämaalisessa kamppailussa St.Louis Bluesin vieraaksi. Lähtökohtaisesti St.Louis Blues on kotonaan selkeän ennakkosuosikin asemassa, mutta me keskitämme katseemme muualle. Buffalo Sabres on yksi NHL:n surkeimmista vierasjoukkueista ja senpä takia heidän maalinteko on tökkinyt pahemman kerran. Edelliseen kahteen vierasotteluun Buffalo Sabres ei ole tehnyt maaliakaan. Yhdenkin osuman tekeminen reissuotteluissa tuntuu olevan Buffalo Sabresille suuren työn ja tuskan takana. Vierasjoukkueen kannalta loukkaantumiset eivät lähtökohtia helpota: Sivussa ovat edelleen esimerkiksi Matt Hackett, Patrick Kaleta ja Marcus Foligno.

St.Louis Blues lähtee tähän otteluun lähes parhaalla mahdollisella kokoonpanolla, sillä kotijoukkueelta sivussa on vain T.J. Oshie: S…