TO 4.12.

Winnipeg Jets - Edmonton Oilers, merkki 1, kerroin 1,90 Veikkaushuone

Jääkiekon NHL:n ottelutarjontaa, Edmonton Oilers matkustaa Winnipeg Jetsin vieraaksi. Winnipeg Jets on täysin ansaitusti tässä ottelussa selkeä ennakkosuosikki, vaikka kotijoukkueenkin kausi on toistaiseksi sujunut äärimmäisen epätasaisesti. Läntisessä konferenssissa Winnipeg Jets on tällä hetkellä yhdeksäntenä, kun taas Edmonton Oilers löytyy saman konferenssin viimeiseltä sijalta. Vierasjoukkueen kaudesta on toistaiseksi vaikea sanoa juurikaan hyviä asioita. Edmonton Oilers on edellisestä viidestä ottelustaan hävinnyt jokaisen. Edellisellä kierroksella vierasjoukkue onnistui häviämään jopa Arizona Coyotesille maalein 2-5.

Winnipeg Jets ei ole pelannut viime aikoina yhtään hassummin: Edellisellä kierroksella kotijoukkue hävisi tiukassa ottelussa jatkojen päätteeksi huippulaadukkalle Boston Bruinsille 2-1 maalein. Kolme edellistä otteluahan ovat tuottaneet Winnipeg Jetsille kaksi voittoa. Varsin lupaava tilasto on myöskin se, että edelliseen kuuteen kotiotteluun Winnipeg Jets on kärsinyt varsinaisella peliajalla ainoastaan kaksi tappiota. Näin ollen voimme todeta, että Winnipeg Jetsin kotietu on melko merkittävä. Kumpikaan joukkue ei tällä hetkellä kärsi loukkaantumisongelmista, mutta siitä huolimatta Edmonton Oilers on tässäkin ottelussa selkeän altavastaajan asemassa. Edmonton Oilersin vierassaldo kertoo kaiken olennaisen: Yksitoista vierasottelua ja yhdeksän tappiota.

VEIKKAUSHUONE TUPLAA TALLETUKSESI, NAPPAA BONUS VÄLITTÖMÄSTI!

https://www.veikkaushuone.com/kampanjat/talletusbonus?tracker=a_10060b_686c_

Anaheim Ducks - Philadelphia Flyers, merkki 1, kerroin 1,72 Veikkaushuone

Jääkiekon NHL:n ottelussa yhteen iskevät Anaheim Ducks ja vieraaksi saapuva Philadelphia Flyers. Suomen aikaa ensi yönä tullaan pelaamaan kaiken kaikkiaan neljän ottelun mittainen kierros. Anaheim Ducks kärsii edelleen merkittävistä loukkaantumisongelmista eivätkä kotijoukkueen viimeaikaiset peliesityksetkään ole häikäisseet, mutta sentään viime kierroksella Ankkalauma nappasi arvokkaan voiton Boston Bruinsista ja toisekseen Philadelphia Flyers on vierasjoukkueena suorastaan umpisurkea. Suomeksi sanottuna nyt jos koska Anaheim Ducksin on pystyttävä voitto nappaamaan. Philadelphia Flyersin vierassaldo on suorastaan järkyttävä: Edelliset viisi vierasottelua ovat tuottaneet yhtä monta tappiota. Etenkin maalinteko on vierasotteluissa ollut Philadelphia Flyersille hyvin vaikeaa.

Vihjeen alussa kerroimme, että Anaheim Ducksilla on suuria ongelmia loukkaantumisongelmien kanssa, mutta itseasiassa hieman samaa voidaan todeta Philadelphia Flyersista. Itseasiassa molemmat joukkueet ovat tällä hetkellä karmean tilanteen edessä poissaolojen suhteen. Anaheim Ducksin loukkaantumislistalta löytyvät esimerkiksi Dany Heatley, Stefan Noesen, Clayton Stoner, Eric Brewer, Sheldon Shouray ja John Gibson. Puolestaan Philadelphia Flyersin poissaolijoista voisi mainita Kimmo Timosen, Ryan Whiten, Marc-Andre Bourdonin ja Shayne Gostisbeheren. Anaheim Ducks on kaiken kaikkiaan järkevä valinta vetokupongille mukaan. Täytyy muutenkin muistaa, että vaikka Anaheim Ducks on viime aikoina esiintynyt vaisusti, neljä edellistä kotiottelua ovat silti tuottaneet Ankkalaumalle kolme voittoa. Vihjeen loppuun on syytä todeta, että Philadelphia Flyers ei ole pystynyt Anaheim Ducksia voittamaan kolmeen vuoteen.

KIINNOSTAAKO 100 EUROA PELIRAHAA? KÄYTÄ TALLETUSBONUS HYVÄKSESI!

https://www.veikkaushuone.com/kampanjat/talletusbonus?tracker=a_10060b_686c_

Tämän blogin suosituimmat tekstit

MA 23.2.

LA 14.3.

Casinoita joilla parhaat bonukset! Top-10 * päivittyy*