SU 7.12.

Winnipeg Jets - Anaheim Ducks, merkki 2, kerroin 2,22 Veikkaushuone
Winnipeg Jets - Anaheim Ducks ML, merkki 2, kerroin 1,68 Veikkaushuone

Jääkiekon NHL:n ottelussa yhteen iskevät Winnipeg Jets ja vieraaksi saapuva Anaheim Ducks. Läntisessä konferenssissa Winnipeg Jets on tällä hetkellä yhdeksäntenä. Anaheim Ducks löytyy puolestaan saman konferenssin ensimmäiseltä sijalta. Tähän otteluun Anaheim Ducks lähtee vieraissakin ennakkosuosikkina, vaikka loukkaantumisia Ankkalaumalla edelleen riittää. Anaheim Ducks on viime aikoina joutunut kärsimään suurista loukkaantumisongelmista, mutta kolmeen edelliseen otteluun yhtä monta voittoa kertovat siitä, että ratkaisuvoimaa Ankkalaumalta löytyy. Kahteen edelliseen otteluun peräti yhdeksän tehtyä maalia on kaiken kaikkiaan loistava suoritus, kun otetaan vierasjoukkueen poisaolijat huomioon. Anaheim Ducks on osoittanut omaavansa ratkaisuvoimaa useasta kentästä.

Winnipeg Jets lähtee kotiotteluun Anaheim Ducksia vastaan voitto allaan, sillä edellisellä kierroksella kotijoukkue nappasi lukemin 6-2 voiton Colorado Avalanchesta. Kaikella kunnioituksella tässä ottelussa vastustajan taso tulee nousemaan huomattavasti. Winnipeg Jets ei ole tällä kaudella menestynyt kotonaan, sillä tilastojen valossa läntisen konferensin osalta kotijoukkue mahtuu juuri ja juuri kymmenen parhaan kotijoukkueen listaan. Anaheim Ducks on tästä kaksikosta laadukkampi joukkue ja vieraissakin on järkevää nostaa Ankkalauma vetokupongille mukaan. Loppuun on syytä todeta, että Winnipeg Jetsilläkin on poissaolijoita tätä ottelua ajatellen. Sivussa kotijoukkueelta ovat Zach Bogosian, Grant Clintsome ja Tobias Enström. Kuinka Winnipeg Jets pystyy pysäyttämään loistavassa vireessä olevan Ryan Keslerin? Edellisessä ottelussa Kesler viimeisteli kolme tehopistettä.

ONKO RAHAT JOULUKSI VÄHISSÄ? EIPÄ OLE KAUAA, KUN HYÖDYNNÄT 100 EURON TALLETUSBONUKSEN VÄLITTÖMÄSTI!https://www.veikkaushuone.com/kampanjat/talletusbonus?tracker=a_10060b_686c_

Tämän blogin suosituimmat tekstit

MA 23.2.

LA 14.3.

Casinoita joilla parhaat bonukset! Top-10 * päivittyy*