PE 5.12.

Detroit Red Wings - Dallas Stars, merkki 1, kerroin 1,96 Veikkaushuone
Detroit Red Wings - Dallas Stars ML, merkki 1, kerroin 1,47 Veikkaushuone

Jääkiekon NHL:n ottelutarjontaa, Dallas Stars matkustaa testaamaan Detroit Red Wingsin päivän pelivireen. Suomen aikaa ensi yönä tullaan pelaamaan kaiken kaikkiaan peräti yhdentoista ottelun mittainen kierros. Detroit Red Wingsin ja Dallas Starsin välinen kohtaaminen on ehdottomasti kierroksen yksi mielenkiintoisimpia kamppailuita. Dallas Stars oli vielä hetki sitten kolmen ottelun mittaisessa voittoputkessa, mutta valitettavasti vierasjoukkueen tilanne tällä hetkellä on täysin toinen. Dallas Starsin suurin ongelma edellisissä otteluissa on ollut heikko puolustus: Kahteen edelliseen otteluun vierasjoukkueelle on viimeistelty peräti kymmenen maalia! Dallas Starsille tämä ottelu mutenkin on jo kolmas kamppailu vieraissa putkeen, joten matkustelua vierasjoukkue on viime aikoina joutunut tekemään kiitettävä määrä.

Detroit Red Wings hävisi edellisellä kierroksella yllättäen kotonan Florida Panthersille maalein 3-4, mutta muuten kotonaan Punaiset ovat olleet äärimmäisen vaarallisia. Neljä edellistä kotiottelua ovat tuottaneet Detroit Red Wingsille hienosti kolme voittoa. Kotijoukkueen suurin vahvuus viime aikoina on ollut toimiva hyökkäyspelaaminen: Edelliseen neljään kotiotteluun ainoastaan kerran Punaiset ovat jääneet alle neljään tehtyyn maaliin. Detroit Red Wingsin kannalta hyvä asia on se, että kotijoukkue ei ole menettänyt uusia pelaajia sairaslistan puolelle. Poissaolijoina jatkavat edelleen Daniel Alfredsson, Jonas Gustavsson ja Justin Abdelkader. Dallas Starsin tilanne on loukkaantumisten suhteen puolestaan sellainen, että vierasjoukkueen poissaolijoita ovat Patrick Eaves, Valeri Nichushkin, Patrick Nemeth ja Rick Peverley. Dallas Starsin vieraspelaaminen on ollut viime aikoina niin heikkoa, että täysin ansaitusti Detroit Red Wings on kotonaan selkeä ennakkosuosikki.

Lopputulos: 5-2

HALUATKO JOPA 100 EUROA PELIRAHAA? HYÖDYNNÄ TARJOUS VÄLITTÖMÄSTI!
https://www.veikkaushuone.com/kampanjat/talletusbonus?tracker=a_10060b_686c_

Tampa Bay Lightning - Buffalo Sabres, merkki 2, kerroin 5,25 Veikkaushuone
Tampa Bay Lightning - Buffalo Sabres ML, merkki 2, kerroin 3,30 Veikkaushuone
Tampa Bay Lightning - Buffalo Sabres (+1), merkki 2, kerroin 2,40 Veikkaushuone

Jääkiekon NHL:n ottelussa yhteen iskevät Tampa Bay Ligthing ja vieraaksi saapuva Buffalo Sabres. Tässä ottelussa vastakkain olevat joukkueet kohtasivat juuri edellisellä kierroksella, jolloin Buffalo Sabres voitti jatkojen päätteeksi lukemin 2-1. Itäisessä konferenssissa Tampa Bay Ligthing on komeasti ensimmäisellä sijalla, mutta siitä huolimatta lähdemme tällä kerrralla pelaamaan kotijoukkuetta vastaan. Tampa Bay Lightningin kausi on toistaiseksi sujunut upeasti, mutta otetaan huomioon, että Buffalo Sabres on ollut viime aikoina erinomaisessa pelivireessä. Edelliset viisi ottelua ovat tuottaneet vierasjoukkueelle komeasti peräti neljä voittoa - vaikka kaksi edellistä voittoa ovatkin tulleet vasta varsinaisen peliajan jälkeen. Buffalo Sabres on materiaaliltaan heikko, mutta siitä huolimatta viime aikoina vierasjoukkueen tekeminen ja jo tuloksetkin ovat näyttäneet erittäin lupaavilta. On täysin totta, että Buffalo Sabres ei ole vielä pystynyt alkukaudella viimeistelemään edes viittäkymmentä maalia, mutta näin suurta ennakkosuosikkia Tampa Bay Lightningista ei voida tehdä. Maailman kovin kiekkoliiga, NHL, on niin tasainen, että viidellä alkavia kertoimia ei voi antaa yhdellekään joukkueelle.

Tampa Bay Lightning on ollut kotonaan äärimmäisen vahva ja vakuuttava, mutta edellisellä kierroksella Buffalo Sabres osoitti kotijoukkuetta vastaan pystyvänsä haastamaan parhaimmillaan tosissaan konferenssin kärkijoukkueet. Tilastojen valossa Buffalo Sabres on yksi itäisen konferenssin heikoimpia vierasjoukkueita, mutta tilastoja on kuitenkaan turhaa katsoa loputtomiin, sillä kuten jo todettu, viime aikoina Buffalo Sabres on esiintynyt erittäin hyvin. Tampa Bay Lightning omaa hurjasti maalintekovoimaa Steven Stamkosin johdolla, mutta siitä huolimatta kotonaankaan Tampa Bay Lightning ei voi olla näin selkeä ennakkosuosikki. Näin tasaisessa kiekkoliigassa viidellä alkavat kertoimet ovat liikaa. Loppuun on syytä todeta, että vuosien aikana Buffalo Sabres on ollut kotijoukkueelle vaikea vastustaja. Joukkueiden neljästä edellisestä kohtaamisesta voitto on mennyt kahdesti Buffalo Sabresin eduksi.

HAE VEIKKAUSHUONEEN 100 PROSENTIN TALLETUSBONUS JA LAITA VEDOT SISÄÄN!
 https://www.veikkaushuone.com/kampanjat/talletusbonus?tracker=a_10060b_686c_


Tämän blogin suosituimmat tekstit

MA 23.2.

LA 14.3.

Casinoita joilla parhaat bonukset! Top-10 * päivittyy*