LA 20.12.

Detroit Red Wings - New York Islanders, merkki 1, kerroin 2,22 Veikkaushuone
Detroit Red Wings - New York Islanders ML, merkki 1, kerroin 1,66 Veikkaushuone

Jääkiekon NHL:n ottelutarjontaa, New York Islanders matkustaa testaaman Detroit Red Wingsin päivän vireen. Itäisessä konferenssissa Detroit Red Wings on tällä hetkellä viidennellä sijalla. New York Islanders löytyy puolestaan saman konferenssin kolmannelta sijalta. Näin olemme voimme puhua kierroksen kärkiottelusta. Molemmat joukkueet ovat keränneet toistaiseksi saman verran pisteitä. Detroit Red Wings on mielestämme suurempi ennakkosuosikki kuin mitä kertoimet antavat ymmärtää. Molemmat joukkueet ovat viime aikoina hyytyneet pahasti, mutta kotietua voimme pitää Punaisten kohdalla merkittävänä. Detroit Red Wings tunnetaan erittäin vahvana kotijoukkueena. Edellisestä viidestä kotiottelustaan Punaiset eivät ole varsinaisella peliajalla hävinneet kamppailuakaan. Vaikka edellisissä oteluissa Detroit Red Wingsillä on ollut maalinteko-ongelmia, paremmin ei ole mennyt New York Islandersilla. Vierasjoukkue on hyytynyt täydellisesti. Edelliseen kahteen vierasotteluun yksitoista päästettyä maalia kertovat siitä, että kaikki eivät ole kunnossa. Edellisessä vierasottelussa New York Islanders hävisi St.Louis Bluesille lukemin 6-3.

New York Islanders voitti edellisen kotiottelunsa, mutta etenkin vieraissa hyytymisen merkkejä on selkeästi ollut ilmassa. New York Islandersihan tunnetaan itseasiassa melko kotiriippuvaisena joukkueena. Vierasjoukkueen kannalta kurja asia on myöskin se, että loukkantumisia riittää. Sivussa tästä ottelusta New York Islandersilta ovat esimerkiksi Michael Grabner, Brian Strait, Travis Hamonic ja Matt Carkner. Vierasjoukkueen kokoonpanosta löytyy useita alkukaudella onnistuneita pelaajia John Tavaresin johdolla, mutta tällä hetkellä tuntuu siltä, että matkapeleissä omissa verkot soivat aivan liian kovaan tahtiin. Detroit Red Wingsin kannalta tärkeä asia on se, että kotijoukkueella ei ole juurikaan loukkaantumisia ja senpä takia lähdemme nostamaan Punaiset vetokupongille mukaan. Sivussa Detroit Red Wingsiltä ovat lähinnä Stephen Weiss ja Daniel Alfredsson.

HYÖDYNNÄ VEIKKAUSHUONEEN ERINOMAINEN TALLETUSBONUS JA NAPPAA PELITILILLESI 100 EUROA PELIRAHAA!https://www.veikkaushuone.com/kampanjat/talletusbonus?tracker=a_10060b_686c_Tämän blogin suosituimmat tekstit

MA 23.2.

LA 14.3.

Casinoita joilla parhaat bonukset! Top-10 * päivittyy*