KE 3.12.

Pittsburgh Penguins - New Jersey Devils, merkki 1, kerroin 1,74 Veikkaushuone

Jääkiekon NHL:n ottelutarjontaa, Pittsburgh Penguins isännöi vieraaksi saapuvaa New Jersey Devilsiä. Tähän otteluun on syytä nostaa vain yksi selkeä ennakkosuosikki ja se on Pittsburgh Penguins. Edelliset viisi ottelua ovat varsinaisella peliajalla tuottaneet Pittsburgh Penguinsille vain yhden voiton, mutta Pingviineillä on alla vierasvoitto Carolina Hurricanesista ja toisekseen kotijoukkueen materiaali on äärimmäisen laadukas. Pittsburgh Penguinsin kotietua ei myöskään pidä aliarvioida, sillä New Jersey Devilsin vieraspelaaminen on ollut todella vaisua. Suomeksi sanottuna edelliset viisi vierasottelua ovat tuottaneet New Jersey Devilsille peräti neljä tappiota.

New Jersey Devils elää tällä hetkellä karmeiden loukkaantumisongelmien keskellä, joten vierasjoukkue ei pääse missään tapauksessa läheskään parhaalla mahdollisella kokoonpanolla tähän otteluun. Sivussa New Jersey Devilsiltä ovat tässä ottelussa esimerkiksi Martin Havlat, Travis Zajac, Bryce Salvador, Ryane Clowe, Jon Merrill ja Cam Janssen. Vierasjoukkueen tilanteesta kertoo paljon se, että kahteen edelliseen otteluun Punaisten verkkoon on viimeistelty peräti kahdeksan maalia. Suuret loukkaantumisongelmat heijastuvat selkeästi New Jersey Devilsin tekemiseen. Lähtökohtaisesti Pittsburgh Penguins on kotonaan suuri ennakkosuosikki ja kotijoukkue kelpaakin näin ollen vetokupongille mukaan. Vihjeen loppuun on syytä todeta, että New Jersey Devils on ollut hätää kärsimässä aikaisemmissa vierasotteluissa Pittsburgh Penguinsia vastaan. Viidestä edellisestä vierailusta Pittsburgh Penguinsin vieraaksi vain kerran on pystynyt New Jersey Devils voiton nappaamaan.

VEIKKAUSHUONE TARJOAA 100 EURON BONUKSEN - NAPPAA SE VÄLITTÖMÄSTI!

https://www.veikkaushuone.com/kampanjat/talletusbonus?tracker=a_10060b_686c_

Los Angeles Kings - Boston Bruins, merkki 2, kerroin 3,00 Veikkaushuone
Los Angeles Kings - Boston Bruins ML, merkki 2, kerroin 2,25 Veikkaushuone
Los Angeles Kings - Boston Bruins (+1), merkki 2, kerroin 1,68 Veikkaushuone

Jääkiekon NHL:n yön huippuottelussa vastakkain ovat Los Angeles Kings ja vieraaksi saapuva Boston Bruins. Jos viime yön ottelu Anaheim Ducksin ja Boston Bruinsin välillä oli odotettu kohtaaminen, täysin samaa voidaan sanoa tästä kamppailusta. Materiaaliltaan molemmat joukkueet ovat äärimmäisen laadukkaita. Los Angeles Kingsin kotietu on merkittävä, mutta kotijoukkueesta on kertoimissa tehty turhan suuri ennakkosuosikki. Los Angeles Kings on päässyt valmistautumaan tähän otteluun paremmin, mutta edellisellä kierroksella kotijoukkue hävisi kotonaan Chicago Blackhawksille peräti lukemin 1-4. Tuossa ottelussa ottelun alku oli Los Angeles Kingsille todella vaikea, sillä jo muutaman minuutin pelaamisen jälkeen Chicago Blackhawks viimeisteli avausmaalinsa.

Los Angeles Kings ja Boston Bruins ovat NHL:n mestarisuosikeita myös tällä kaudella ja joukkueiden välinen tasoero on erittäin pieni - jos tasoerosta voidaan ylipäätänsä edes puhuakaan. Boston Bruinsilla on ongelmia loukkaantumisten kanssa, mutta myöskään Los Angeles Kings ei pääse tähän otteluun parhaalla kokoonpanolla. Kotijoukkueen sairaslistalta löytyvät Marian Gaborik, Alec Martinez ja Slava Voynov. Boston Bruinsin poissaolijoista voisi mainita David Krejcin, Kevan Millerin ja Zdeno Charan. Näissä huippuotteluissa henkilökohtaisesti sanottuna en antaisi kummallekaan joukkueelle kolmosella alkavia kertoimia. Näin ollen Boston Bruins nousee loistavaksi pelikohteeksi. Viimeiseksi todetaan, että Boston Bruins on ollut vuosien aikana vaikea vastustaja Los Angeles Kingsille. Joukkueiden neljästä edellisestä kohtaamisesta voitto on mennyt kolme kertaa Boston Bruinsin eduksi.

NAPPAA VEIKKAUSHUONEEN 100% BONUS PELITILILLESI VÄLITTÖMÄSTI!

https://www.veikkaushuone.com/kampanjat/talletusbonus?tracker=a_10060b_686c_

Tämän blogin suosituimmat tekstit

MA 23.2.

LA 14.3.

Casinoita joilla parhaat bonukset! Top-10 * päivittyy*