KE 24.12. HYVÄÄ JOULUA!

Tampa Bay Lightning - Pittsburgh Penguins, merkki 2, kerroin 2,95 Veikkaushuone
Tampa Bay Lightning  - Pittsburgh Penguins ML, merkki 2, kerroin 2,11 Veikkaushuone

Jääkiekon NHL:n kierroksen huippuottelussa yhteen iskevät Tampa Bay Lightning ja vieraaksi saapuva Pittsburgh Penguins. Itäisessä konferenssissa Tampa Bay Lightning on tällä hetkellä neljäntenä. Pittsburgh Penguins löytyy puolestaan saman konferenssin kärkipaikalta. Kerroinasettelua me pidämme erikoisena, vaikka Pittsburgh Penguinsilla on tällä hetkellä suuria ongelmia loukkaantumisten kanssa. Vierasjoukkue lähtee tähänkin otteluun pahasti vajaamiehisenä, sillä sivussa on Craig Adamsin, Olli Määtän, Paul Martinin ja Steve Downien johdolla hieman liioiteltuna puoli joukkuetta. Siitä huolimatta on syytä ottaa huomioon, että Tampa Bay Lightning on viime aikoina esiintynyt tulosten valossa todella surkeasti. Edelliset viisi ottelua ovat tuottaneet kotijoukkueelle ainoastaan yhden voiton. Tampa Bay Lightning on viime aikoina joutunut matkustelemaan paljon, joten jos Pittsburgh Penguinsin tilanne ei ole helppo, samaa voidaan sanoa kotijoukkueen tilanteesta. Tampa Bay Lightningin erinomainen alkukausi on tällä hetkellä pelkkä muisto vain. Edellisillä kierroksilla kotijoukkue on hävinnyt muun muuassa New York Islandersille ja New Jersey Devilsille.

Tampa Bay Lightningin lähtökohdat eivät ole Pittsburgh Penguinsin lähtökohtia helpommat, joten kerroinasettelu on melko erikoinen. On täysin totta, että Tampa Bay Lightning on toistaiseksi pelannut erinomaisen alkukauden, mutta tällä hetkellä se ei taida kotijoukkuetta paljoa lämmittää. Tasaisuus on kadonnut täydellisesti Sinisten tekemisestä. Materiaaliltaan Tampa Bay Lightning on laadukas, mutta ei kotijoukkueella ole sentään samanlaisia yksilöitä kuin Pittsburgh Penguinsilla. Vierasjoukkueella pistepörssin kärjen tuntumassa ovat tutut nimet, Evgeny Malkin ja Sidney Crosby. Edellisellä kierroksella Pittsburgh Penguins hävisi Florida Panthersille, mutta tuota ottelua aikaisemmin Pingviinit olivat kolmen ottelun mittaisessa voittoputkessa. Vihjeen loppuun todetaan vielä kaksi asiaa. Ensinnäkin Tampa Bay Lightningilla on myös omat loukkaantumisongelmat. Sivussa kotijoukkueelta ovat muun muuassa Jason Garrison, Sami Salo, Jake Dotchin ja Mattias Ohlund. Toisekseen Pittsburgh Penguins on ollut käsittämättömän vaikea vastustaja juuri kotijoukkueelle. Joukkueiden viidestä edellisestä kohtaamisesta jokaisella kerralla voitto on mennyt Pingviinien eduksi.

NAPPAA ITSELLESI ENSITALLETUKSELLA VEIKKAUSHUONEELTA PELIRAHAA JOPA 100 EUROA!

https://www.veikkaushuone.com/kampanjat/talletusbonus?tracker=a_10060b_686c_

Detroit Red Wings - Buffalo Sabres, merkki 1, kerroin 1,57 Veikkaushuone
Detroit Red Wings - Buffalo Sabres (+1), merkki 1, kerroin 1,85 Veikkaushuone

Jääkiekon NHL:n ottelutarjontaa, Detroit Red Wings yrittää paluuta takaisin voittojen pariin kotiottelussa Buffalo Sabresia vastaan. Suomen aikaa ensi yönä tullaan pelaamaan kaiken kaikkiaan peräti yhdentoista ottelun kierros, joten seurattavaa Joulun kunniaksi riittää. Itäisessä konferenssissa Detroit Red Wings on tällä hetkellä viidentenä. Puolestaan Buffalo Sabres löytyy saman konferenssin sijalta viisitoista. Detroit Red Wings ja Buffalo Sabres ovat ajautuneet tappioputkeen, joten tämä ottelu on molemmille joukkueille merkittävä. Vaikka Detroit Red Wings on kolmeen edelliseen otteluun viimeistellyt vain kaksi maalia, tässä ottelussa Punaiset ovat suuren ennakkosuosikin asemassa. Materiaaliltaan Detroit Red Wings on ehdottomasti laadukkaampi ja Buffalo Sabresin täysin käsittämättömät loukkaantumisongelmat kääntävät vaakaa yhä enemmän ja enemmän kotijoukkueen suuntaan. Sivussa Buffalo Sabresilta ovat tästä ottelusta esimerkiksi Brian Gionta, Marcus Foligno, Michal Neuvirth, Tyler Myers, Mike Weber, Matt Hackett ja Cody McCormick.

Ei välttämättä voida vielä sanoa, että Buffalo Sabresin kausi olisi piloilla, mutta kaukana se ei ole. Piste-eroa itäisen konferenssin sijalle kahdeksan on jo merkittävästi eivätkä vierasjoukkueen valtavat loukkaantumisongelmat ainakaan helpota tilannetta. Buffalo Sabres onkin itäisen konferenssin surkein vierasjoukkue yhdessä Carolina Hurricanesin kanssa. Viisitoista vierasottelua ovat varsinaisella peliajalla tuottaneet Buffalo Sabresille ainoastaan kaksi voittoa. Vieraissa tähän mennessä vain hieman yli kaksikymmentä tehtyä maalia kertoo paljon vierasjoukkueen tilanteesta. Vihjeen loppuun on syytä todeta, että Buffalo Sabres on pelannut kolmesta edellisestä ottelustaan kaksi vieraissa, kun taas Detroit Red Wings on pelannut viime aikoina kaikki ottelunsa kotona. Näin ollen Detroit Red Wingsin ei ole tarvinnut matkustella, kun taas Buffalo Sabres on loukkaantumisten keskellä matkustelemaan melko rajusti. Joukkueiden viidestä edellisestä kohtaamisesta voitto on mennyt neljä kertaa Detroit Red Wingsin eduksi ja myös tässä ottelussa Punaisten voitto on lähellä.

NAPPAA ITSELLESI ENSITALLETUKSELLA VEIKKAUSHUONEELTA PELIRAHAA JOPA 100 EUROA!

https://www.veikkaushuone.com/kampanjat/talletusbonus?tracker=a_10060b_686c_

Tämän blogin suosituimmat tekstit

MA 23.2.

LA 14.3.

Casinoita joilla parhaat bonukset! Top-10 * päivittyy*