PE 14.11.14

Minnesota Wild - Buffalo Sabres, merkki 2, kerroin 6,00 Veikkaushuone
Minnesota Wild - Buffalo Sabres ML, merkki 2, kerroin 3,75 Veikkaushuone
Minnesota Wild - Buffalo Sabres (+1), merkki 2, kerroin 2,63 Veikkaushuone

Jääkiekon NHL:n ottelutarjontaa, Suomen aikaa tulevana yönä pelataan kaiken kaikkiaan yhdeksän ottelun mittainen kierros. Minnesota Wildin ja Buffalo Sabresin välisessä ottelussa on vain yksi voittajasuosikki, Minnesota Wild, mutta me lähdemme hakemaan tässä kohteessa yllätystulosta. Buffalo Sabresin edellisestä voitosta varsinaisella peliajalla on valtavasti aikaa, mutta surkeasti on mennyt myös Minnesota Wildilla. Kotijoukkue on juuttunut karmeaan tappioputkeen. Neljä edellistä ottelua ovat tuottaneet Minnesota Wildille yhtä monta tappiota. Kotijoukkueen kannalta useat loukkaantumiset eivät helpota tilannetta: Sivussa ovat edelleen esimerkiksi Zach Parise, Matt Cooke, Gustav Olofsson ja Josh Harding.

Buffalo Sabresin vieraspelaamisesta ei ole toistaiseksi jäänyt tuleville lapsille kerrottavaa: Tappioita tappioiden perään. Siitä huolimatta NHL on niin tasainen liiga, että näin suurta ennakkosuosikkia Minnesota Wildistä ei ole kerroinasettelussa syytä tehdä. Minnesota Wild ei ole vakuuttanut millään tavalla eivätkä kotijoukkueen useat loukkaantumiset paranna tilannetta. Neljään edelliseen otteluun Minnesota Wild on viimeistellyt yhteensä neljä maalia - mistä kotijoukkue löytäisi tehoja hyökkäyspäähän? Tällä kerroinasettelulla on ehdottomasti syytä kokeilla Buffalo Sabresia.

Panosta Minnesota Wildin ja Buffalo Sabresin otteluun hyvin maltillisesti: Buffalo Sabresin heikko vieraspelaaminen tekee kohteesta arvaamattoman. Muista lisäksi tarkistaa lopulliset loukkaantumislistat ennen ottelua.

VEIKKAUSHUONE TARJOAA UUSILLE ASIAKKAILLE 100% TALLETUSBONUKSEN!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

MA 23.2.

LA 14.3.

Casinoita joilla parhaat bonukset! Top-10 * päivittyy*