KE 26.11.

Columbus Blue Jackets - Winnipeg Jets, merkki yli 5,5 maalia, kerroin 2,04 Veikkaushuone ***

Jääkiekon NHL:n ottelutarjontaa, Winnipeg Jets matkustaa vierasotteluun Columbus Blue Jacketsia vastaan. Suomen aikaa tulevana yönä pelataan yhteensä seitsemän ottelun mittainen kierros. Lähtökohtaisesti Columbus Blue Jacketsin ja Winnipeg Jetsin välinen kohtaaminen voi olla hyvinkin runsasmaalinen. Molemmat joukkueet ailahtelevat valtavasti eivätkä kummatkaan joukkueet pysty pelaamaan useita vahvoja otteluita peräkkäin. Edelliseen kahteen otteluun Columbus Blue Jacketsille on viimeistelty seitsemän maalia, joten kotijoukkueen puolustus ei vakuuta millään tavalla. Täysin samaa voidaan sanoa myös Winnipeg Jetsistä, sillä kaksi viimeisintä ottelua ovat tuottaneet vierasjoukkueen maaliverkkoihin peräti kahdeksan maalia.

Columbus Blue Jackets on taistellut viime aikoina suurten loukkaantumisongelmien keskellä. Sivussa kotijoukkueelta ovat edelleen esimerkiksi Fedor Tyutin, Brandon Dubinsky, Ryan Murray, Nathan Horton ja Mark Letestu. Winnipeg Jetsin tilanne poissaolojen suhteen on huomattavasti parempi, sillä vierasjoukkueella loukkaantuneita ei käytännössä ole. Columbus Blue Jacketsin kotietu tekee tästä ottelusta oikeastaan täysin ympäripyöreän: Kumpikaan joukkue ei vakuuta, joten kaiken kaikkiaan yli 5,5 maalia tuntuu järkevältä vaihtoehdolta. Columbus Blue Jackets on ollut surkea kotijoukkue, mutta Winnipeg Jets on ollut yhtä heikko vierasjoukkue. Runsasmaalinen lopputulos ei yllättäisi.

VEIKKAUSHUONE TARJOAA UUSILLE ASIAKKAILLE 100% TALLETUSBONUKSEN - NAPPAA BONUS VÄLITTÖMÄSTI!Tämän blogin suosituimmat tekstit

MA 23.2.

LA 14.3.

Casinoita joilla parhaat bonukset! Top-10 * päivittyy*