NHL-Testivihje 9.9.20.13

Penguins - Bruins 1 (2.10)
5-2

Eurooppalaisia NHL-faneja hemmotellaan aamupäiväottelulla, sillä tämä kahden suuren joukkueen välinen kamppailu alkaa Suomen aikaa jo 18.30. Tästä ottelusta oli tulossa kauden suurimpia kohtaamisia, sillä koko viikon ajan puskaradiossa rummutettiin Crosbyn paluuta. Valitettavasti Crosby ei vielä tässä(kään) ottelussa tee kampäkkiä, mutta suuri todennäköisyys on sille, että torstain ottelussa rangereita vastaan tämä maailman paras jääkiekkoilija vetää paidan päälle. Pingviinien konferenssivoittohaaveiden kannalta se ottelu olisi nimittäin voitettava. Mutta eipä tämä ottelu huonoksi muutu ilman Crosbyakaan.


Pingviinit pelasivat heikohkosti edellisen pelinsä panttereita vastaan, mutta onnistui voittamaan rankkareilla ottelun, kun taas Bruinsit yskivät viime yönä kotonaan capseja vastaan. Viimeisissä otteluissa Thomaksen otteet ovat olleet ailahtelevia kun taas Fleury on pelannut todella hyvin. Molemmilla joukkueilla on melko paljon loukkaantumisia päällänsä, joten sekään ei puolla kummankaan puolesta. Edellisessä pelissä panttereita vastaan Malkin osoitti jo pientä heräämistä horroksestaan ja uskon hänen syttyvän kotiyleisön edessä tänään kunnolla. Pingviinit kääntänee kotiedun ja bruinssien b2b-pelin perusteella ottelun voitoksi. Moneylinenä pelaaminen olisi kaikinpuolin järkevämpää, mutta molemmat joukkueet ovat varsin suurimaalisia(n. 5,5 maalia per ottelu) joka laskee tasurin todennäköisyyttä ja alaspainuneen kertoimen vuoksi pelataan varsinaisen peliajan voittoa.


Jos jostain löytyy bostonin voitto yli kolmen kertoimella, voisi sen pelaaminen olla pienellä rahalla kokeilsemisen arvoista, koska tosiasiassa joukkueet ovat hyvin tasavahvoja.Panthers - Hurricanes 1 (1,95)
2-0

Kaakkoisen divisioonan kamppailu, jossa kohtaavat divisioonan piikkipaikkaa pitävät pantterit, sekä divisioonan viimeistä paikkaa pitävät hurrikaanit. Panthersit ovat pelanneet viime päivinä hyvin ailahtelevasti, sen vuoksi divisioonan voitto on teoriassa jokaiselle joukkueelle mahdollinen. 


Hurricanesit vaatisivat edes playoffpaikkaan varsin lennokasta loppukautta, kun taas pantterit haluavat varmasti pitää konferenssinsa kolmospaikan itsellään. Hurricanesit kaatoivat eilispäivänä lightningin, eli tämä on heille toinen peli kahteen päivään, kun taas pantterit huilasivat eilen. Pantterit pelasivt varsin mallikaasti pingviinejä vastaan vieraskentällä toissapäivänä ja edellinen kotiottelu ottawaa vastaan oli loistava. 

Theodore on löytänyt viime peleissä hyvän vireen ja carolinan miehistö on varmasti hänen kanssaan ongelmissa. Panttereilla on edessään neljän kotiottelun putki, joista tämä on ensimmäinen. Hurrikaanilauma matkustuksen ja eilispäivän pelin jälkeen on varmasti väsynyt ja floridan hoitanee kotonaan ottelun voitoksi, kuten kaikissa aikaisemmissa tämän kauden kohtaamisissa. Jos haluaa hurjastella, niin panttereita voisi kokeilla jopa tasoituksella.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

MA 23.2.

LA 14.3.

Casinoita joilla parhaat bonukset! Top-10 * päivittyy*